Peelings

Binnen de praktijk wordt er gewerkt met verschillende peelings. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren, zoals glycolzuur, melkzuur en salicylzuur. Peelings verweken de dode huidcellen waardoor deze sneller afschilferen. Er zijn bijvoorbeeld peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven en de talgproductie remmen enz. De soort peeling wordt afgestemd op uw huid. Bij een peeling wordt de huid afgepeld, dunner gemaakt. De aanmaak van nieuwe gezonde huidcellen wordt hierdoor gestimuleerd. De structuur van de huid wordt verbeterd en de huid ziet er weer frisser en gezonder uit.

Een peeling kan worden toegepast bij acne, littekens, pigmentstoornissen, keratosis pilaris, rimpels en grove poriën. Er wordt geadviseerd om de huid goed te beschermen tegen de zon met een zonnebrandcrème (minimaal factor 30). Dit is nodig ter voorkoming van pigment verschuivingen.

De biologische peeling is een milde peeling. Deze wordt gebruik bij behandeling van acne, comedonen, keratosis pilaris en grove poriën. Deze peeling kan veilig worden toegepast tijdens de zwangerschap.

Daarnaast wordt er gewerkt met verschillende medium en intensieve peelings van DermaQuest.

 

Huidtherapie de Reeshof