HUIDTHERAPIE Vitaal

Welkom bij Huidtherapie Vitaal!

Huidtherapie Vitaal is een paramedische praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie. De praktijk heeft twee locaties, waarvan de hoofdvestiging zich in Gezondheidscentrum Koolhoven in de Tilburgse wijk de Reeshof bevindt. Tevens is er een locatie in Gilze in Gezondheidscentrum de Flair.

U kunt in de praktijk terecht voor behandelingen van uiteenlopende huidproblemen, adviezen en huidproducten. Huidproblemen kunnen ongemak veroorzaken op lichamelijk gebied maar ook op psychosociaal gebied. In de praktijk wordt samen met u het behandelplan opgesteld. Het doel van de behandeling is om samen toe te werken naar het opheffen of verminderen van de klachten.

Het intake gesprek is geheel gratis en vrijblijvend of conform uw zorgverzekeraar.

Huidtherapie is voor iedereen direct toegankelijk. U kunt ook bij ons terecht zonder verwijzing. Vaak wordt er alsnog door de zorgverzekeraar om een verwijzing gevraagd in verband met het uitkeren van een vergoeding.

De praktijk werkt samen met verschillende specialisten waaronder de dermatologen, chirurgen en huisartsen. Ongeacht wie uw zorgverzekeraar is, u kunt altijd bij Huidtherapie Vitaal terecht.

Huidtherapie Vitaal

20220321_112100.jpg